Pieni ruokavinkki teille ihanaiset.
Eat your greens!
Lehtikaalisipsit ovat todella herkullisia. Lehtikaalet pellille, loraus öljyä päälle ja 150 asteiseen uuniin noin 20 minuutiksi, kääntele kerran paiston aikana. Ripottele sormisuolaa, tai haluamiasi mausteita ja anna hetki kuivahtaa.
Näkkäriohje kertaalleen tässä:
6 kananmunaa
2dl seesaminsiemeniä
4dl auringonkukansiemeniä
1 dl pellavansiemeniä
2dl kaurahiutaleita
4rlk perunajauhoja tai maissitärkkelystä (itse käytän maissitärkkelystä, tulee paremman makuinen)
1/2 – 1tl suolaa oman maun mukaan
Uuni 175 C ja noin 25 min.
Tästä satsista tulee kaksi pellillistä.
Ensimmäinen menee jo odotellessa kun toinen paistuu;)
Niin hyvää ja super terveellistä.
Vatsasi kiitää
♥ ♥ ♥
Mutta eihän nämä mitenkään voita Salt & Vinegar chipsejä!
3 vastausta ITSETEHDYT LEHTIKAALISIPSIT JA NÄKKILEIPÄ artikkeliin
sari
lokakuu 29th, 2014 at 22:18
No just pähkäsin,että mitäs näille lopuille lehtikaaleille eli huomenna teen sipsejä(just tulin töistä,nyt ei jaksa).Yritin lehtikaalia myös smoothieen-eipäs ollut miun maun mukkaan se.Öitä!
mirka
lokakuu 30th, 2014 at 07:47
sari: minä kirjaimellisesti tein sipsejä ja suolaa tuli ihan liikaa, joten uusi satsi tänään 🙂
mirka
lokakuu 30th, 2014 at 08:35
sari: hyvä hyvä:) Itse laitoin liikaa suolaa, ja menee koko satsi uusiksi tänään:)