Liittyy kategorioihin: Hyvinvointi|Ruoka
30 elo 2016Holmqvistin luomutilalla, Linnusperässä, Kokkolassa on
Lauantaina 3.9 AVOIMET OVET klo. 10 – 14
Työnäytteitä tarjoavat timpurimestari, seppä ja lammaspaimennusta koiran kera.
Katseensa kun luo johonkin suuntaan niin näkyy lehmiä, hevosia, kissoja, lampaita, kanoja, sekä kukko.
Vanhoja ja vähän uudempia maatalouskoneita, sekä perinnerakennusta siellä sun täällä. Mahdollista päästä hevosajelulle, saada infoa luomuviljelyksestä sekä perinnerakentamisesta.
Päivällä soppalounas 8 €, lähi- ja luomuruokaa, Smak & Form/Lasse Forsman
Kahvia ja pullaa Donnerin koulun 9c luokan luokkaretken hyväksi
Mahdolisuus ostaa Holmqvistin lihaa suoraan tilalta kotiin omaan pakkaseen tai jääkaappiin.
SEMINAARI kl 15-18 ”Kohti elintarvikkeiden kestävää tuotantoa ja kulutusta”
Mats ja Pauliina Holmqvist – tilan esittely, historia ja nykytila lyhyesti.
15.15 – 16.15 Yrsa Neuman – Poliittisesta kulutuksesta.
16.30 – 18 Artur Granstedt – Maatalouden tulevaisuus. Maa, ruoka, meri ja ilmasto huomioon ottaen.
ILLALLINEN kl. 19 –
Maku & Muoto – Lasse Forsman ja Anna Aromäki.
Niin odotan, että pääsen syömään Lassen ja Annan ruokaa. Ai, että onko kehuttu? No on!
Nautitaan herkullista lähi- ja luomuruokaa pitkien pöytien ääressä ulkona laitumella (pressukatos, jos sattuisi satamaan). Musiikillisesta ohjelmasta vastaavat Kenneth Ågren ja Ann-Sofie Åminne.
Päivän ohjelmaan on muuten vapaa pääsy, mutta illalliskortti maksaa 30 €, ja mikäli haluat lähteä ulos syömään tarvitsemme ilmoittautumiset viimeistään ke 31.8.
pauliina.holmqvist@anvianet.fi, puh.050-3309901.
Tilaisuus on alkoholiton.